Over mij


Mijn naam is Zwany van Oene, getrouwd en moeder van een zoon. Wij wonen in Lemele, dit is een klein dorpje in de gemeente Ommen (Overijssel) 

 

Ik ben parttime fotograaf, in het maken van mooie herinneringen. Vastleggen van bruiloften en feesten is gewoon heel erg leuk om te doen. Naast fotografie, werk ik 32 uur in Epe bij een groot familie bedrijf. Hier werk ik nu al weer zo'n 14 jaar. 

 

Sinds April 2022, heb ik een klein studiootje aan huis. Waar ik veel portret fotografie maak. Maar ik fotografeer ook heel graag buiten op een mooie locatie. De uitdaging om een ieder op de foto te zetten zoals die is, dat is waar ik voor ga. Daarvoor is er soms veel geduld nodig. Maar dat is wel aan mij besteed. 

 

Graag ontmoet ik jou/jullie gauw een keer bij een kennismakingsgesprek. 


Ongedwongen | Puur | Warm | Licht | Spontaan


Op 18-05-2018, zijn mijn man en ik getrouwd. Dit was voor ons een hele mooie en dierbare dag. Die we beide niet snel zullen vergeten. Met een professionele fotograaf, heeft deze mooie dag een prachtige herinnering gekregen waar wij met trots op terug kunnen kijken. 

 

Met de komst, van onze zoon, herbeleven en bladeren wij met regelmaat samen in ons trouwalbum. Als ik een bruiloft fotografeer, wil ik dat het bruidspaar later hier net zo als wij hier met trots op terug kan kijken. 

 

"Herinneringen voor later zijn dierbaar, maak ze nu."


Neem vrijblijvend contact met mij op 


Ons gezin